FANT DØD PERSON:Politiet har sperret av et område langs elven Otra og brannstasjonen i Kristiansand etter at en person ble funnet omkommet i elva torsdag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
FANT DØD PERSON:Politiet har sperret av et område langs elven Otra og brannstasjonen i Kristiansand etter at en person ble funnet omkommet i elva torsdag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer

Politiet fant død person i Kristiansand

- Vi ser på det som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - Rundt klokka 12.30 ble det funnet en død person i Otra ved Kristiansand brannstasjon. Vi ser på dette som et mistenkelig dødsfall og har satt i gang teknisk og taktisk etterforskning, sier politiadvokat Jan Tallaksen i Agder Politidistrikt til Dagbladet.

Politiet er svært sparsommelige med opplysninger rundt dødsfallet, men vil ikke utelukke at det kan være snakk om et drap.

- Det eneste jeg kan si nå, er at vi er i gang med teknisk og taktisk etterforskning, sier Tallaksen.

Tallaksen ønsker ikke å opplyse om det er snakk om en kvinne eller mann, og vil heller ikke si hvem som fant den avdøde.

En beboer i nærheten forteller til lokalavisa Fædrelandsvennen at da hun sto opp i 11-12-tida i formiddag var det flere politifolk som gjorde søk utenfor og undersøkte biler.

Flere av politiets spesialister og krimteknikere gjør nå undersøkelser på stedet. Dykkere fra brannvesenet bidrar også i arbeidet.

Dagbladet følger saken.