DREPT: Politiets krimteknikere jobbet i februar på åstedet på Hånes i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
DREPT: Politiets krimteknikere jobbet i februar på åstedet på Hånes i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

Politiet fant mulig drapsvåpen gravd ned på Hånes

Kvinnen har tilstått drapet på ektemannen. Nå kan politiet ha funnet drapsvåpenet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at kvinnen i et nytt avhør onsdag tilsto å ha drept ektemannen Mahmoud Mohammadi, reiste politiet til parets bolig på Hånes i Kristiansand hvor de ifølge fungerende kriminalsjef Terje K. Skaar i Agder-politiet gjorde flere interessante beslag. Funnene er sendt til kriminalteknisk undersøkelse.

Naboer til eiendommen forteller til Fædrelandsvennen at det kom en rekke politifolk til eiendommen onsdag kveld. De fant en gjenstand etter å ha gravd i jorda ved en søppelbod omtrent 30 meter fra huset.

Den 63 år gamle mannen ble drept sent på kvelden 26. februar. Kona ble først løslatt etter drapet, hun hevdet politiske motstandere av ektefellen måtte stå bak.

I begynnelsen av april ble hun derimot pågrepet på nytt og siktet for å ha slått i hjel mannen med en rekke slag ved bruk av en ukjent gjenstand.

(NTB)