Politiet fant «mysterie-kvinnen»

Politiet i Trondheim har avhørt en 22-årig kvinne som lot den fire-årige Camilla Larsen overnatte hos seg natt til mandag, mens store letemannskaper lette etter jenta. På grunnlag av kvinnens forklaring har politiet ikke funnet grunn til å forfølge saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

22-åringen har forklart politiet at hun traff Camilla ved 20-tiden søndag. Jenta badet da i en fontene i parken på Lademoen. Sammen forsøkte de å finne tilbake til Camillas hjem, uten å lykkes.

Kvinnen tok med seg fireåringen hjem, ga henne mat og tørre klær, før de gjorde et nytt forsøk på å finne tilbake til jentas bosted. Da de ikke hadde funnet fram ved midnatt, gikk de igjen hjem til 22-åringen, hvor den lille jenta sovnet.

I følge politiforklaringen hørte kvinnen mandag morgen om en savnet jente på radioen. Et nytt forsøk på å finne Camillas hjem endte med at fireåringen ble sluppet inn i oppgangen der hun senere ble meldt funnet, fordi 22-åringen der syntes hun kjente igjen en annen jente som hadde vært i Lademoen park søndag kveld.

Politiavdelingssjef John Anders Øien ved Trondheim politidistrikt fastslår at innholdet i kvinnens forklaring stemmer med observasjoner gjort av publikum, og at det derfor ikke er grunn til å forfølge saken videre mot kvinnen.

(NTB)