Politiet fant tyvegods

Politiet har funnet tyvegods for flere hundre tusen kroner under husundersøkelser i trippeldrapssaken. Beslagene er gjort på tre svært sentrale steder i etterforskningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mesteparten av utstyret ble funnet på Orderud gård, i en leilighet på Frogner hvor det ble foretatt ransakelse i forbindelse med trippeldrapet og i en hangar på Fornebu. Kristin Kirkemo bodde ved hangaren før hun ble pågrepet.

Advokat Cato Schiøtz som forsvarer Per Kristian Orderud bekrefter at både Per Kristian og Veronica er avhørt om musikkinstrumentene som ble funnet på låven på Orderud gård.

- Det var helt ukjent for begge at det ble oppbevart tyvegods på låven. Kristin har fått lov til å ha noen ting på låven, og både Per Kristian og Veronica trodde det var hennes, sier Schiøtz.

Advokat Tor Kjærvik, som forsvarer Kristin Kirkemo, er derimot ikke kjent med opplysningene.

- Dette er nytt for oss. Musikkinstrumentene har aldri vært noe tema, og vi kan ikke se at Kristin er blitt avhørt om dette, sier Kjærvik.

Musikkanlegget som ble funnet i hangaren på Fornebu, var koblet opp slik at det var mulig å spille musikk på det. Politiet lot utstyret bli værende i hangaren, og da eieren møtte opp på Fornebu for å få det tilbake, var det stjålet igjen.

Politiadvokat Tom Danielson ved Romerike politidistrikt ville ikke kommentere opplysningene om tyveriet av musikkanlegget. Han ville heller ikke si noe om hvordan utstyret kunne bli stjålet igjen mens det var i politiets forvaring.

GJEMMESTED:</B> I denne provisoriske leiligheten på nedlagte Fornebu fant politiet tyvegods.