Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet fant voldtektstiltalt i Fredrikstad

26-åring møtte ikke opp til rettssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Den 26 år gamle voldtektstiltalte mannen som ikke møtte opp da rettssaken mot ham skulle begynne i Moss mandag morgen, ble funnet av politiet i Fredrikstad mandag formiddag.

Den tiltalte mannen møtte ikke opp i Moss tingrett mandag morgen da saken skulle opp for retten. 26-åringen er tiltalt for en brutal voldtekt av en dame i sin leilighet i Moss i januar i fjor.

Politipatruljer lette etter mannen, og fant ham til slutt i Fredrikstad, melder Moss Avis sin nettutgave. Den tiltalte mannen ble like etter fraktet til rettssalen i Moss hvor saken mot ham vil gå som planlagt.

Overgrepet mannen er tiltalt for, skal ha pågått i åtte timer. Derfor er han også tiltalt for frihetsberøvelse. I tillegg til voldtekten er mannen også tiltalt for å ha hatt fem bilder som fremstiller seksuelle overgrep mot barn, eller seksualisering av barn. Mannen risikerer seks års fengsel, og forsvares av advokat Even Rønvik.

(NTB)

 

 

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media