Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet fikk melding om ran. Pågrep tre personer i naboleiligheten

- Gjenstår mye etterforskning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 00.20 natt til fredag fikk politiet i Østfold en melding fra en mann i 30-åra som sa at han hadde blitt ranet av flere menn i sin egen bolig på Rolvsøy.

Kort tid etterpå pågrep politiet tre menn - i naboleiligheten til den fornærmede. Som politiet selv skriver på Twitter er det «flere uklare omstendigheter».

- Alle fire er godt kjente av politiet, både de som er pågrepet og fornærmede. I slike situasjoner er det ikke unaturlig at vi opplever det vi kaller «divergerende forklaringer», sier operasjonsleder Terje Marstad til Dagbladet, og sikter med det til at de fire ikke er helt enige om nøyaktig hva det er som har skjedd.

Han forteller videre at alle de fire involverte var påvirket av narkotika, og at det nok vil ta litt tid før de har spikret et endelig hendelsesforløp.

- Det er ting på stedet som tyder på at noe har foregått, men det gjenstår mye etterforskning før vi kan trekke noen konklusjoner, sier han.

Han forklarer at fornærmede hevder han ble truet med kniv, og at et håndvåpen også ble nevnt. Det er gjort beslag i både kniv og luftpistol, samt at et brannslukkingsapparat har blitt tømt.

Ingen er skadet i forbindelse med seansen.

Hele Norges coronakart