Politiet fikk tips i voldtektssaken

I kveld var fortsatt ingen pågrepet etter at en 11 år gammel jente ble voldtatt på Haugerud i Oslo i 21-tiden i går. Men politiet har fått tips, og har satt i gang en rundspørring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store politistyrker lette i hele dag etter gjerningsmannen, som antas å være mellom 15 og 18 år. Politiet foretok i kveld en rundspørring i området rundt Haugerud T-banestasjon.

- Polititjenestemenn går fra dør til dør og spør om noen har lagt merke til noe mistenkelig i den aktuelle tidsperioden, sier politiavdelingssjef Finn Abrahamsen til NTB.

Politiet leter etter en gjerningsmann med tynn kroppsbygning, svart hår og store øyne med lange øyevipper. Det er mulig han er av pakistansk opprinnelse.

Politiets rundspørring i området torsdag kveld skjedde etter at det er kommet inn tips i saken.

Gutten skal ha hatt på seg grå genser, svart sekk på ryggen og en hvit kaps på hodet. Opplysningene har politiet fått etter samtaler med jenta i forbindelse med anmeldelsen av voldtekten.

Den 11 år gamle jenta var på vei inn i blokka der hun bor da hun ble overfalt og truet opp i et nærliggende skogholt som barna bruker som lekeplass. Gutten skal ha truet jenta til å holde tett om det som skjedde.

(NTB)