Politiet forfulgte voldsmann i taxi

Politiet i Troms pågrep mannen søndag etter taxi-biljakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet pågrep søndag en mann etter en voldsepisode i Skjervøy i Troms. Pågripelsen skjedde etter en biljakt hvor politiet brukte taxi.

Naboer varslet politiet søndag formiddag om at en mann hadde mishandlet en kvinne i den lille bygda Årviksand på Arnøy i Skjervøy kommune. Fire bevæpnede polititjenestemenn tok samfunnsbåten «Kvænangen», men da de etter noen timer kom fram til den lille bygda med 150 innbyggere, stakk den nå siktede mannen fra stedet i en bil. Dermed valgte politiet å ta opp jakten i taxi.

Biljakten endte først fire mil senere, skriver Nordlys.

- Jeg kjørte etter ham med politiet i bilen til de fikk tak i ham. Pågripelsen skjedde stille og rolig, sier drosjesjåfør Johnny Eilertsen på Arnøy til avisen.

Den siktede ble søndag ettermiddag fraktet til politihuset i Tromsø, mens kvinnen ble fraktet til Universitetssykehuset Nord-Norge.

- Det jeg kan si er at vi har pågrepet og siktet en person. Saken er under etterforskning. Vi driver nå sikring av spor, og har begynt med de første avhørene, sier en ordknapp operasjonsleder Kjell Jakobsen i Troms politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer