Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet fortsatt uten svar om tre blanke dager i Veronica-saken

- Vi har avhørt 60 vitner og etterlyser flere.

MISTENKELIG DØDSFALL. Politiet etterforsker Veronica-saken som et mistenkelig dødsfall. Foto: Privat
MISTENKELIG DØDSFALL. Politiet etterforsker Veronica-saken som et mistenkelig dødsfall. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet kunne i en pressemelding tidligere i dag meddele at den foreløpige obduksjonsrapporten av Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) ikke ga noe svar på hva som hadde skjedd med kvinnen før hun forsvant lørdag 25. oktober. Det var den siste sikre observasjon av Stegegjerde før hun ble meldt savnet tirsdagen etter.

Hun ble fredag funnet død i Barsnesfjorden utenfor Sogndal etter nærmere tre ukers søk. Politiet har avhørt rundt 60 vitner i saken, og opplyser at enda flere skal avjøres.

Tre blanke dager Politiet har opplyst at en kvinne med en hund ble sett i området mellom 18.00-18.30 på lørdag 25 oktober.

- Vi er fortsatt interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha vært i området mellom lørdag og tirsdag. Vi har ikke fått noen tips som tyder på at det var noen andre enn Veronica som gikk tur med hunden lørdag kveld, sa regionslennsmann Asle Karoliussen på en pressekonferanse sendt på NRK.no i ettermiddag.

Politiet er derfor svært interessert i hva som kan ha skjedd med Stegegjerdet i løpet av disse tre blanke dagene.

Status på etterforskningen ble i dag endret fra en savnet-sak til å dreie seg om et mistenkelig dødsfall.

- Det er ikke noe dramatikk i det, men fortsatt forhold som er uavklart. Vi går nå inn i tredje uke av etterforskningen, og det er fortsatt mye igjen, sier han.

Obdusert Politiet ønsker ikke å si noe om innholdet i den foreløpige obduksjonsrapporten som politiet mottok i dag.

- Det er av hensyn til videre etterforskning, sier han.

Politiet kan så langt ikke konkludere med at det ligger en kriminell handling bak dødsfallet, skriver de i pressemeldinga.

22 år gamle Stegegjerdet ble sist sett lørdag 25. oktober og meldt savnet tre dager senere da hun ikke møtte opp til en avtale. Fredag ble hun funnet død i Barsnesfjorden, like ved der hun bodde i Årøy i Sogndal.

ETTERFORSKNING: To tekniske etterforskere fra Kripos har bistått med å undersøke huset til Veronica Heggheim Stegegjerdet i Sogndal.

Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG/Dagbladet
ETTERFORSKNING: To tekniske etterforskere fra Kripos har bistått med å undersøke huset til Veronica Heggheim Stegegjerdet i Sogndal. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG/Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling