Politiet fortsetter letingen etter Gry

SKIEN: Politiet har ingen klare spor eller indikasjoner på hvor liket av Gry Hosein ligger gjemt. Den siste uka har politiet søkt over store deler av Skiens-området og byens nære utmark, uten å finne spor etter den drepte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag fortsetter søket etter Gry. I går ble et større område i byens vestlige utmark, Gamle Solum, saumfart uten resultat. Det er søkt med manngard og hunder over store områder.

Politiet fastslår at den drepte ikke befinner seg inne i videoforretningen, som ble forseglet i går kveld. Trolig heller ikke i parets hus. Hovedteorien er at liket er skjult utendørs.

Kan være i skogen

Som de ansvarlige etterforskerne sa til pressen i går: Hun kan være gjemt i skogen et eller annet sted, eller langs en av områdets mange småveier. Eller i sjøen eller elva, for den saks skyld.

Politiet ber om ytterligere tips fra publikum for å finne den drepte kvinnen. Særlig bes folk melde seg som kan ha sett ektemannens røde bil sist lørdag og søndag. Det dreier seg om en rød Opel Kadett, 1983-modell, med registreringsnummer ND 76566.

Bes ta kontakt

Folk som kan ha sett denne bilen i Skiens-området lørdag 13. og søndag 14. januar, bes snarest om å ta kontakt med politiet.

Politiet vet så langt lite om hvordan Gry Hosein er blitt drept, men tror at hun ble drept på gatekjøkkenet Faresgrillen i Skien, som hun drev sammen med sin mann. De legger til grunn i siktelsen at hun ble drept en gang mellom klokka 11 og 17 lørdag 13. januar. I går kveld sikret politiet spor på gatekjøkkenet. I dag vil etterforskere fra Kripos ransake gatekjøkkenet, familiens bolig og familiens bil.

<B>BER OM TIPS:</B>Politiet ber nå folk som har sett denne bilen lørdag 13. januar om å melde seg.
NYE SØK:</B>Politiet sperret av et stort område utenfor Skien i dag, og søkte etter Gry Hosein med hunder.
<B>SIKRET SPOR:</B>Seint i går kveld sperret politiet av parets gatekjøkken. I dag vil etterforskere fra Kripos ransake stedet.