Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet frigir bilder av Galina Sandeva tatt timer før hun ble drept

- Dette er de samme klærne vi mener hun hadde på seg i tidsrommet da hun ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo håper overvåkingsbilder tatt av bulgarske Galina Sandeva (28) bare timer før hun ble drept, skal bidra til nye tips til etterforskerne.

Fanget opp på overvåkningskamera De fire bildene viser den 28 år gamle kvinnen idet hun handler mat i Oslo sentrum ettermiddagen onsdag 16. desember.

Hun ble fanget opp av overvåkingskameraer bare timer før politiet mener hun ble drept.

Sandeva hadde på seg en kort mørk olivengrønn boblejakke med sort pelskrage, blå olabukser og svarte høyhælte støvletter til knehøyde.

- Dette er de samme klærne vi mener hun hadde på seg i tidsrommet da hun ble drept. Det kan være at noen har observert henne denne onsdagen erindrer det når de får se disse bildene av henne, sier leder Grete Lien Metlid for vold- og sedelighetsseksjonen ved Oslo politidistrikt til NTB.

Bispevika i Oslo Siste kjente observasjon av Sandeva er ved Stena-terminalen på Vippetangen i 20.30-tiden onsdag. Overvåkingsbildene er fra et annet sted i Oslo sentrum og på et tidligere tidspunkt.

Metlid vil ikke gir ytterligere opplysninger om hvorvidt Sandeva hadde på seg klærne da hun ble funnet drept i sin egen bil i Bispevika i Oslo sentrum torsdag.

- Men jeg kan bekrefte nå at politiets hovedteori er at dette er stedet der drapet fant sted, sier Metlid.

(NTB) 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media