Drapsmistenkte i Canada:

Politiet frigir dødsårsak

Kam McLeod og Bryer Schmegelsky ble funnet døde onsdag forrige uke, etter å ha vært etterlyst for tre drap i mer enn to uker. Nå frigir politiet dødsårsaken deres.

DRAPSMISTENKTE: Kam McLeod og Bryer Schmegelsky var etterlyst for tre drap i mer enn to uker, før likene deres ble funnet. Foto: AFP / NTB scanpix
DRAPSMISTENKTE: Kam McLeod og Bryer Schmegelsky var etterlyst for tre drap i mer enn to uker, før likene deres ble funnet. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tenåringene Kam McLeod (19) og Bryer Schmegelsky (18) fikk kanadisk politi til å igangsette en landsdekkende menneskejakt i mer enn to uker, men likene deres ble imidlertid funnet onsdag forrige uke - før politiet rakk å pågripe dem.

Det er nå blitt kjent hva den angivelige dødsårsaken deres var. De skal trolig ha dødd av selvpåførte skuddskader, opplyser politiet.

- De to personene har vært døde et par dager før de ble funnet, men den eksakte datoen for dødsfallet deres, er foreløpig ikke kjent, uttalte Canadas føderale politi mandag, ifølge The Guardian.

Ble observert

Det finnes sterke indikasjoner på at de to personene har vært i live noen dager siden de sist ble observert i Gillam-området, la politiet til mandag.

Det var i etterkant av at tre personer ble funnet drept i et tynt befolket område i Canada at tenåringene McLeod og Schmegelsky fikk status som hovedmistenkte.

De var opprinnelig meldt savnet da den utbrente campingbilen deres ble funnet i nærheten av Dease Lake for over to uker siden.

Fryktet skuddveksling

Faren fortalte til Canadian Press at hans 18 år gamle sønn, Schemegelsy, hadde hatt det vanskelig siden foreldrene skilte lag i 2005, og la til at han hadde vært rammet av «veldig alvorlig smerte»:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer