Politiet frigir navnet på den drepte 17-åringen

Ønsker opplysninger fra flere vitner.

DØDE AV STIKKSKADER: Politiet går i samråd med 17-åringens nærmeste ut med navnet på avdøde. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
DØDE AV STIKKSKADER: Politiet går i samråd med 17-åringens nærmeste ut med navnet på avdøde. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.noVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var 17 år gamle Jonas Wendelborg Bråthen som døde etter å ha blitt stikkskadd på en fest i Hokksund i Drammen i helga.

Navnet blir frigitt i samråd med hans nærmeste pårørende, opplyser politiet i en pressemelding.

De håper at flere vitner som var til stede på festen og som ikke har snakket med politiet, melder seg. De ønsker også å se eventuelle videoer og bilder fra festen.

Den 18 år gamle mannen som er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge vil bli framstilt for varetektsfengsling tirsdag i Eiker, Modum og Sigdal tingrett.

- Jeg skal hente saksdokumentene nå, og lese over de avhørene og vitnebeskrivelsene som er gjort til nå, sier mannens forsvarer, Karsten Gjone, til Dagbladet mandag.

Politiet ble ifølge Drammens Tidende kontaktet to ganger før de rykket ut til adressen der det allerede klokka 22.23 ble meldt om festbråk. Da de rykket ut 23.22 var gutten stikkskadd.

- Vi hadde ikke kapasitet de første gangene. Da vi hørte det var en alvorlig skade var vi på stedet to minutter etter at vi ble varslet, sier Rønneberg, sier lensmann Stig Rønneberg ved Øvre Eiker lensmannskontor til Drammens Tidende.

Kontakttelefonen til politiet er 415 56 567.

Dagbladet kommer med mer.