Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet frykter at baby (11 måneder) er bortført

Kvinne skal ha bedt om hjelp før hun og barnet ble bortført i Telemark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Telemark-politiet etterforsker en mulig bortføring av en kvinne (22) og et barn (11 måneder). Det dreier seg om et tidligere par og deres felles barn.

Mannen er 45 år og svensk statsborger, bosatt i Bø i Telemark. Kvinnen (22 år) og barnet (11 mnd) er russiske statsborgere, og bosatt i Drammen.

Politiet vet ikke hva som har skjedd, men er bekymret for at kvinnen og barnet kan være tatt med mot sin vilje.

Uklar nødmelding I en pressemelding fra Telemark-politiet heter det følgende:

- Politiet i Telemark mottok ved ti-tiden søndag formiddag en uklar nødmelding fra en adresse i Bø i Telemark. Vitner meldte like etter om en bil som kjørte raskt bort fra stedet, med en mann, kvinne og et mindreårig barn i bilen. Omstendighetene rundt hendelsen er uklare, og politiet ønsker å komme i kontakt med de involverte.

Politiet opplyser at føreren av en grå Citroen C5 stasjonsvogn 2003-modell med registreringsnummer KT 64644 bes om å ta kontakt med politiet i Telemark på telefon 35 90 64 00. Politiet ønsker også tips dersom noen observerer denne bilen.

- Ba om hjelp Ifølge politiet kom nødmeldinga fra en kvinne som ba om hjelp før samtalen ble brutt. Bilen ble observert kjørende svært raskt fra stedet, og vitner mente det kunne virke som om kvinnen forsøkte å komme i kontakt med forbipasserende.

Politiet ber om at mannen tar kontakt med politiet, og ønsker fortsatt informasjon om den KT-registrerte bilen omtalt tidligere.

Politiet har gjennom dagen forsøkt på ulike måter å komme i kontakt med de involverte, og har også søkt i flere områder og på en rekke ulike adresser flere steder i Telemark og Buskerud. Politiet har varslet andre politidistrikter, og har også varslet grenseovergangene, samt politi og tollvesen i Sverige og Danmark.