Politiet frykter påskeran mot pengesentral

Full beredskap etter etterretning i ransmiljøet.

STYRKER VAKTHOLDET: Det er over sju år siden en pengetransport i Drammen ble ranet, men nå frykter politiet et ran mot selve pengesentralen til selskapet.  Arkivfoto: Knut Fjeldstad / SCANPIX
STYRKER VAKTHOLDET: Det er over sju år siden en pengetransport i Drammen ble ranet, men nå frykter politiet et ran mot selve pengesentralen til selskapet. Arkivfoto: Knut Fjeldstad / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet er i full beredskap etter tips om at ranere vil slå til mot en pengesentral i Drammen.


Tipset går ut på at det etablerte ransmiljøet i Norge skal planlegge et ran i drammensområdet i påsken. Av den grunn har politiet økt beredskapen rundt terminalen til Vakt Service.


- Vi iverksetter tiltak, slik at vi kan forhindre et ran som angivelig skal bli begått i løpet av påsken, sier Jan Erik StrÃm som er politistasjonssjef ved Drammen politistasjon til NRK.


Han forteller at politiet har vurdert innholdet i tipset, og mener det er all grunn til å ta det på alvor.


I 2002 ble Vakt Service sin pengetransport ranet mens den var på vei inn til sentralen. 10 millioner kroner ble stjålet den gang.


(NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer