Politiet går ut med bilde i Montebello-drapet

Rafal Flis ble funnet drept i et bagasjerom.

 DREPT:  Polske Rafal Flis ble funnet drept i bagasjerommet på Montebello, vest i Oslo. Bildet av Flis publiseres nå av politiet i samtykke med hans kone. Foto: Politiet
DREPT: Polske Rafal Flis ble funnet drept i bagasjerommet på Montebello, vest i Oslo. Bildet av Flis publiseres nå av politiet i samtykke med hans kone. Foto: PolitietVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet går nå ut med bilde av drepte Rafal Flis i håp om å få tips i saken.

På kvelden den 26. april ble han funnet drept på Montebello i Oslo.

Politiet ønsker nå å få informasjon om arbeidsforhold, arbeidskontakter og omganskrets i Norge. Flis innvandret til Norge fra Polen i 2007.

Sliter med etterforskningen Politiinspektør Hanne Kristin Rohde beskriver saken som vanskelig.

- Det har vært lite vilje til å snakke med politiet, men vi tror at noen der ute vet noe som kan føre oss videre i saken, sier Rohde til Dagbladet.

Hun forteller at kona til den drepte har gitt samtykke til at bildet publiseres. Rohde sier at politiet har lite å gå på.

- Vi har fått inn noen gode tips tidligere, men ikke noe som har gjort at vi har kommet nærmere en gjerningsmann.

Funnet i bagasjerom Flis ble funnet i bagasjerommet til en Volkswagen Passat på Montebello, vest i Oslo.

Ifølge politiet hadde han skader som gjorde at de mener han ble drept, men politiet ønsket ikke å utdype dette. Han skal ikke ha ligget lenge i bagasjerommet på bilen.

Offeret ble funnet da en nabo reagerte på at bilen sto parkert på en snuplass over lengre tid.

Ingen kjenning Den siste sikre observasjonen som ble gjort av Flis var da han passerte en bomstasjon natt til tirsdag, et par dager før han ble funnet drept.

Flis bodde på Aurskog-Høland med samboeren og var småbarnsfar. Han var ingen kjenning av politiet fra tidligere, men hadde noen mindre overtredelser mot seg i hjemlandet.

Politiet kan tipses på telefon 22 66 99 66.

 FUNNSTEDET:   Det var på denne snuplassen på Montebello i Oslo at den drepte ble funnet. Foto : Thomas Haugersveen / Dagbladet
FUNNSTEDET: Det var på denne snuplassen på Montebello i Oslo at den drepte ble funnet. Foto : Thomas Haugersveen / Dagbladet Vis mer