Politiet gav fra seg hemmelige dokumenter om jente (5)

Da Simun Roarsson (31) skulle hente egne rettspapirer hos politiet på Romerike, fikk han også utdelt dokumenter som gjaldt en helt annen sak.

FIKK DOKUMENTER SOM TILHØRTE 5-ÅRING: Simun Roarsson (31) som bor på Skedsmokorset på Romerike, fikk utdelt hemmeligstemplede dokumenter fra politiet som han aldri skulle hatt. Foto: Krister Sørbø
FIKK DOKUMENTER SOM TILHØRTE 5-ÅRING: Simun Roarsson (31) som bor på Skedsmokorset på Romerike, fikk utdelt hemmeligstemplede dokumenter fra politiet som han aldri skulle hatt. Foto: Krister Sørbø Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) Stiftet sammen med Simun Roarssons rettspapirer lå papirer angående et dommeravhør av en fem år gammel jente. Det dreier seg om en straffesak som er unntatt offentlighet.

Hemmelige opplysningerJentas navn og fødselsdato står i papirene, samt navnet på tiltalte i saken og hans forsvarer. Det står også noen kommentarer om fem-årigen, samt noen opplysninger om avhøret.

- Jeg ble veldig overrasket da jeg fant disse dokumentene stiftet sammen med mine dokumenter. Det er trist at hemmeligstemplede papirer kommer på avveie, særlig når det gjelder et lite barn, sier Roarsson.

Han fikk beskjed om å hente sine dokumenter på Romerike tingrett, men hadde ikke anledning til å være der før klokken 16. Derfor ble papirene fakset derfra og til politikontoret, hvor Roarsson plukket dem opp forrige fredag.

- Svært pinligDagbladet besøkte Romerike tingrett for å få klarhet i om de hadde fakset over noen ekstra dokumenter til politiet.

- Dette var veldig pussig. Slike ting er svært pinlig og skal selvsagt ikke skje, sier sorenskriver Bernt Bahr mens han ser på dokumentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer