Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet gjennomsøker branntomta i Ålesund

Politiet har startet åstedsundersøkelser etter en brann i Ålesund natt til i dag. En 56 år gammel mann er savnet etter brannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har startet åstedsundersøkelser og begynt å avhøre vitner, men så langt har vi ikke klart å bringe på det rene hvor 56-åringen er, sier operasjonsleder Arnfinn Valderhaug i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Politiet i Ålesund fikk melding om brann i et bolighus rett utenfor byen klokka 4 om natten. Huseieren er ikke kommet til rette etter brannen. Mannen bodde alene i boligen som brant ned til grunnen.

Lenger nord i fylket, i Frei kommune, ble et bolighus totalskadd i brann tidligere på natten. Ekteparet som bodde i huset klarte å komme seg ut av den brennende bygningen.

Politiet fikk melding om brannen klokka 1.40. Da brannmannskapet kom til stedet var det avsidesliggende huset overtent.

- Det var vanskelig å få fram vann, og det ble derfor nærmest en kontrollert nedbrenning, sier operasjonsleder Øivind Berg i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Brannårsaken er foreløpig ikke kjent, men så snart det lar seg gjøre vil brannteknikere undersøke branntomta.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media