Politiet gjennomsøkte hus etter pågripelse av mann i 20-åra

På Lillehammer.

GJORDE BESLAG: Politiet gjorde beslag på eiendommen i 13.45-tida i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
GJORDE BESLAG: Politiet gjorde beslag på eiendommen i 13.45-tida i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LILLEHAMMER (Dagbladet): Politiet i Gudbrandsdalen har onsdag ettermiddag vært på en adresse på Lillehammer, som knyttes til drapsetterforskningen og pågripelsen av en mann i 20-åra.

Dagbladet var tilstede da politiet kom ut med en sort bag fra huset. Det er ukjent hva slags innhold bagen har, eller hvilken tilknytning den kan ha til etterforskningen.

Politiet ønsker ikke å kommentere hva de gjorde på adressen i forbindelse med pågripelsen av en mann tidlig i 20-åra tirsdag.

- Jeg kan ikke kommentere hvilken del av vår jobb de gjør eller hva oppdraget (på adressen) er. Det vil jeg ikke kommmentere. Jeg vil heller ikke kommentere om det er den pågrepenes bopel, sier politistasjonssjef Bjørn Egil Bergundhaugen.
 
- Vi ivaretar de pårørende så godt vi kan i denne saken. I det ligger det også at politiet også kan være der i den hensikt, sier han.

PÅGREPET MANN: Lillehammers politistasjonssjef Bjørn Egil  Bergundhaugen og politiet i Gudbrandsdalen. De leter fortsatt etter etterlyste Kim Andreas Kristiansen (23). Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet       ,
PÅGREPET MANN: Lillehammers politistasjonssjef Bjørn Egil Bergundhaugen og politiet i Gudbrandsdalen. De leter fortsatt etter etterlyste Kim Andreas Kristiansen (23). Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet , Vis mer

Mannen som er pågrepet er tidlig i 20-åra, og politiet tror han har medvirket til drapet på 58 år gamle Bjarte Hansen Bergen.

Han bodde i Øyer sammen med sin stesønn, Kim Andreas Kristiansen, som siden fredag har vært sporløst borte.

Politiet mistenker at Kristiansen har drept sin egen stefar, og at mannen i 20-åra har medvirket.

Kristiansen er fortsatt sporløst forsvunnet.

BESLAG: I 13.45-tida i dag aksjonerte politiet ved en bolig på Lillehammer. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
BESLAG: I 13.45-tida i dag aksjonerte politiet ved en bolig på Lillehammer. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer