Politiet gjorde kjempebeslag

Beslaget ble gjort etter at en av mennene sleit med å bære tunge poser fylt med kontanter utenfor en leilighet i Fullham, opplyser politiet i London.

KJEMPEBESLAG: Politiet i London beslagla fem millioner pund, tilsvarende 59 millioner norske kroner, i en større aksjon. Foto: Metropolitan Police
KJEMPEBESLAG: Politiet i London beslagla fem millioner pund, tilsvarende 59 millioner norske kroner, i en større aksjon. Foto: Metropolitan Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tre menn ble fredag dømt etter at det London-baserte politiet «Metropolitan Police» gjorde sitt største enkeltbeslag av kontanter noensinne.

Det skriver en rekke medier, blant annet Sky News.

Ifølge kanalen skal politiet ha gjort beslaget etter at en av de dømte mennene sleit med å bære tunge poser fylt med kontanter utenfor en leilighet i Fullham i London.

Politiet stoppet mannen, og fant en «betydelig mengde kontanter i posene», står det i en politierklæring ifølge kanalen.

Kjempebeslag

Politiet gjennomsøkte så leiligheten, og beslagla i alt mer enn fem millioner pund, tilsvarende omtrent 59 millioner norske kroner.

Ifølge politiet hadde coronapandemien «virkelig forverret gjengens problem med å bli kvitt pengene».

Pengene ble ifølge politiet oppbevart i leiligheten fordi gjengen «ikke visste hva de skulle gjøre med dem», skriver kanalen.

Pengene ble funnet gjemt i plastposer under en seng, og kontantene skal også ha ligget utover gulvet.

- Vil ha stor innvirkning

De tre mennene har tilstått å ha skjult, overført og flyttet på eiendeler med kriminelt opphav, skriver den britiske kanalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer