Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant kroppsdeler i barnevogn

Politiet gjorde makabert funn i parets barnevogn: - Han virket stolt

Oppklarte massedrap.

I BARNEVOGN: Da politiet stanset paret, fant de en barnevogn full av kroppsdeler. Foto: Attorney General of Mexico State
I BARNEVOGN: Da politiet stanset paret, fant de en barnevogn full av kroppsdeler. Foto: Attorney General of Mexico State Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et par fra Mexico City ble mandag 8. oktober siktet for drap på opptil 20 mennesker, melder Associated Press.

Tatt med barnevogn

Politiet skal ha sett paret ute med en barnevogn, men da de så inn i barnevogna fant de en rekke kroppsdeler pakket inn i svarte plastposer, og ingen baby.

Alle kroppsdelene skal ha tilhørt kvinner.

Paret skal ha vært på vei til en forlatt tomt hvor de kunne kvitte seg med de avkappede kroppsdelene, melder nyhetsbyrået.

Flere kroppsdeler ble funnet på den forlatte tomta, og politiet hevder at det er paret som skal ha kvittet seg med andre kroppsdeler der tidligere.

- Svært makabert

Alejandro Gomez, etterforskningslederen i Mexico State, har fortalt at den mannlige siktede virket stolt over ugjerningene han er siktet for. Politiet tror også han lider av en personlighetsforstyrrelse.

- Det virket svært makabert. Han kunne fortelle om hele ti ulike hendelser, hvor han husket navnet på ofrene, og akkurat hva de hadde på seg da det skjedde. Han virket stolt over det han hadde gjennomført, forteller Gomez.

Det er fremdeles uklart hvilket forhold den mannlige og den kvinnelige siktede har til hverandre. Den kvinnelige siktede skal sannsynligvis ha vært en viktig brikke for å lokke til seg de kvinnelige ofrene.

Gomez forteller også at den mannlige siktede skal ha innrømt å seksuelt misbruke flere av kvinnene før han drepte dem. De fleste av ofrene skal ha vært unge alenemødre på jakt etter billige barneklær.

Paret har også tilstått at de solgte en to måneder gammel baby som tilhørte et av ofrene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!