ARSENAL: Det var dette våpenarsenalet som møtte politiet da de slo til mot hjemmet til 24 år gamle Randall Drake. Foto: Pinellas County Sheriff's Office via AP / NTB scanpix
ARSENAL: Det var dette våpenarsenalet som møtte politiet da de slo til mot hjemmet til 24 år gamle Randall Drake. Foto: Pinellas County Sheriff's Office via AP / NTB scanpixVis mer

Politiet gjorde sjokkerende funn da de raidet 24-åringens hus på jakt etter overgrepsmateriale

Fant våpenarsenal og urovekkende, håndskrevet melding.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Torsdag slo politiet i Florida til mot et hus Tampa Bay, der de var på jakt etter overgrepsbilder av barn.

De mistenkte nemlig at en 24 år gammel mann var i besittelse av overgrepsbilder og at han distribuerte dem.

Fant våpenarsenal

Men det politiet fant på adressen var minst like urovekkende som det de var på jakt etter. De fant et enormt våpenarsenal.

SIKTET: 24-åringen ble løslatt mot kausjon, men må gjennomgå mentalundersøkelse. Foto: AP / NTB Scanpix
SIKTET: 24-åringen ble løslatt mot kausjon, men må gjennomgå mentalundersøkelse. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Politiet fant over 20 skytevåpen, 15 kniver, en armbrøst, et balltre med spiker, store mengder ammunisjon og tre hjemmelagde bomber.

I tillegg til våpenarsenalet hadde også 24-åringen flyfoto av to skoler, og politiet fant også en svært urovekkende håndskrevet melding.

«Døtrene kommer, og jeg er klar. Jeg har matet mitt hat i århundrer. Mitt raseri mot dem som fengslet meg, skal være stort og uten barmhjertighet. Jeg skal få min blodige hevn og da vil VERDEN BRENNE BRENNE», sto det på lappen, ifølge New York Daily News.

- Det er disse folkene som bekymrer oss mest, dem vi kaller ensomme ulver, folkene som ikke er på vår radar, sier sheriff Bob Gualtieri, ifølge NBC News.

Hadde navngitt våpnene

Sheriffen sammenliknet 24-åringen med Stephen Paddock, mannen som sto bak massakren i Las Vegas tidligere denne måneden, der 58 mennesker ble drept.

- Han hadde navngitt alle våpnene sine. Det er rart, sier Gualtieri,

Mannen har ikke vært i politiets søkelys tidligere.

HJEMMELAGET: En av de hjemmelagde bombene som ble beslaglagt hjemme hos Randall Drake. Foto: Pinellas County Sheriff's Office via AP / NTB scanpix
HJEMMELAGET: En av de hjemmelagde bombene som ble beslaglagt hjemme hos Randall Drake. Foto: Pinellas County Sheriff's Office via AP / NTB scanpix Vis mer

To av de hjemmelagde bombene var laget av sylindriske metallrør på størrelse med en sigar. De inneholdt krutt, samt veker for detonasjon.

Den tredje hjemmelagde bomba var et plastrør stappet med krutt, surret inn i tape med lunte.

24-åringen er siktet for å ha vært i besittelse av, laget eller forsøkt å lage ødeleggende gjenstander.

Løslatt

Han har så langt ikke ønsket å forklare seg for politiet. Han ble torsdag løslatt mot kausjon, men politiet vil, mot 24-åringens vilje, hente ham inn for å få gjennomført en sjekk av hans mentale helse.

Når det gjelder det politiet var på jakt etter da de slo til mot huset 24-åringen bor i sammen med sine foreldre, overgrepsbilder av barn, så har politiet så langt ikke gjort noen funn, skriver Bradenton Herald.