Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet graver etter savnede jenter i USA

Politiet i Michigan i USA har begynt å grave i et skogsområde der de mener det kan ligge opptil sju jenter som har vært savnet i flere tiår.

GRAVER: Politiet leter, med støtte fra FBI, i et skogsområde i Macomb Township øst i delstaten Michigan i USA. Foto: Paul Sancya / AP / NTB scanpix
GRAVER: Politiet leter, med støtte fra FBI, i et skogsområde i Macomb Township øst i delstaten Michigan i USA. Foto: Paul Sancya / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med støtte fra FBI og flere andre instanser har politiet i delstaten Michigan brukt hele tirsdagen på å grave etter opptil sju savnede jenter.

12 år gamle Kimberly King forsvant i 1979, og politiet mener de har god grunn til å tro at hun og «mellom fire og seks andre jenter» ligger begravd i skogsområdet øst i delstaten, mot grensa til Detroit.

– Vi er helt overbevist om at vi leter i riktig område. Det er en veldig trist sak, sier politimester Bill Dwyer i Waren Police Department.

Søket begynte mandag etter at politiet fikk opplysninger fra en innsatt som soner livstidsdom for drapet på en 13 år gammel jente i 1986. Også denne jentas levninger ble, i 2008, funnet i skogsområdet.

Utenom Kimberly King, har ikke politiet gått ut med navnene til jentene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media