FEM BILER: Fem politibiler ble brukt i jakten på mannen som tidligere i dag dro en kvinne inn i en bil og bortførte henne. En halv time etter at politiet fikk meldingen, var den antatte gjerningsmannen tatt. Foto: Henrik Sundgård.
FEM BILER: Fem politibiler ble brukt i jakten på mannen som tidligere i dag dro en kvinne inn i en bil og bortførte henne. En halv time etter at politiet fikk meldingen, var den antatte gjerningsmannen tatt. Foto: Henrik Sundgård.Vis mer

Politiet handlet lynraskt da en kvinne ble dratt inn i en bil og bortført

Sendt på sykehus etter jakten i Trondheim nå i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka var ti på ett da politiet i Trondheim fikk meldingen om at en kvinne var dratt inn i en bil på Møllenberg. En halv time senere ble mannen pågrepet i en leilighet i byen, mens kvinnen ble tatt hånd om.

- En kvinne er kjørt til sykehus, fordi hun kan være skadet av det som har skjedd og av andre årsaker, forteller operasjonsleder Randi Fagerholt til Dagbladet.

- Hvor brutal var bortføringen?

- En kvinne ble dratt inn i en bil, og det er brutalt nok i seg selv, og et vitne varslet ved å ringe nødtelefonen, sier Fagerholt.

Hva slags forbindelse det er mellom de to er uklart, men innsatsleder Geir Skjelvan sier til Dagbladets fotograf på stedet at det er en relasjon mellom mannen og kvinnen.

Fagerholt opplyser at fem politibiler deltok i operasjonen for å lokalisere mannen og henne han hadde bortført.