Illustrasjonsfoto: Morten Holm / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Morten Holm / NTB scanpixVis mer

Politiet håper å finne savnet turgåer på Voss i live

Politiet har fortsatt håp om at den 65 år gamle kvinnen som er savnet i fjellet på Voss, blir funnet i live. Store mannskaper lette etter kvinnen onsdag.

- Vi har fortsatt håp om å finne den savnede i live, sier lensmann Robert Veseth på Voss lensmannsdistrikt til lokalavisen Hordaland onsdag ettermiddag.

- Vi jobber nå med tekniske spor for å se om det er mulig, ut fra telefondata, å finne ut hvor hun er, sier lensmannen.

Mannskaper fra politiet, Røde Kors, Norske Redningshunder, Sivilforsvaret, et redningshelikopter og frivillige har lett etter kvinnen som la ut på tur fra Smågiljane til Gråsidetoppen i sjutiden tirsdag morgen. Familien hennes meldte henne savnet tirsdag ettermiddag etter at hun ikke hadde kommet hjem igjen som planlagt. Kvinnen er opplyst å være i god form, og med seg på turen hadde hun en hund.

Politiet ber folk som kan ha opplysninger om hvor kvinnen befinner seg, om å ta kontakt. Politiet ønsker blant annet kontakt med en kvinne med hund som ble observert ved kraftstasjonen Hodnaberg klokken 18.30 tirsdag kveld. Politiet vet ikke om dette var den savnede kvinnen, men utelukker det ikke.