Politiet håper knivoffer vil snakke

Politiet håper knivoffer vil snakke

Sentrum Scene-overfallet kan ha vært et personlig oppgjør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet har få spor å gå etter i jakten på de tre gjernings-mennene som i kveld stakk ned en 39 år gammel vietnamesisk mann under et arrangement på Sentrum Scene.


Mannen ligger hardt skadd på Ullevål universitetssykehus og politiet håper han kan gi informasjon som fører til at gjerningsmennene blir pågrepet. 


Politiet tar det ikke for gitt at offeret ønsker å forklare seg om det som skjedde og omstendighetene rundt knivstikkingen.


Tilstanden er alvorlig, men stabil


- Han ble operert i kveld og sykehuset opplyser at tilstanden hans er alvorlig men stabil. Nå venter vi på at han skal komme til hektene og håper at han vil snakke med oss, sier vaktleder Per Olav Utgaard ved sentralvakta til Dagbladet.no.


Selv om det var flere hundre til stede under arrangementet har politiet slitt med å få informasjon om gjerningsmennene. Tre personer skal ha vært involvert men foreløpig fins det ikke noe signalement på disse.


- Det har vært vanskelig å få vitner til å snakke. Men med så mange tilskuere til stede må noen ha sett noe.


- Kan være personlig oppgjør


De første opplysningene gikk ut på at det dreide seg om et vietnamesisk gjengoppgjør. Denne teorien er politiet i ferd med å gå bort fra.

- Det var ikke et gjengoppgjør så vidt vi vet.

Dagbladet.no har blitt kontaktet av flere personer i det vietnamesiske miljøet som hevder at det dreide om et personlig oppgjør.

- Vi er kjent med disse opplysningene men kan ikke fastslå noe ennå.

Politiet har så langt ikke funnet overvåkingskameraer på stedet som kan ha fanget opp det som skjedde.

Oslo politidistrikt er svært interessert i tips fra publikum. Har du sett noe, ta kontakt med sentralvakta på telefon: 22669966

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer