POLITIASKJON: Politiet aksjonerte mot en bolig i Barking, øst i London, i dag. Tolv personer er pågrepet. Foto: Reuters / NTB Scanpix
POLITIASKJON: Politiet aksjonerte mot en bolig i Barking, øst i London, i dag. Tolv personer er pågrepet. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

Terrorangrepet i London

Politiet har aksjonert mot bolig utenfor London - tilhørte en av terroristene

Tolv personer er arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
POLITIAKSJON: Store styrker utenfor en bolig øst i London. Foto: Reuters / NTB Scanpix
POLITIAKSJON: Store styrker utenfor en bolig øst i London. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Store politistyrker rykket tidligere i dag ut til i en bolig i Barking, et område utenfor London.

Kilder sier til Sky News at politiet har raidet boligen, og at boligen tilhøre en av de tre gjerningsmennene som i natt ble skutt og drept av politiet.

Politiet skriver i en pressemelding like etter klokka 14 at tolv personer er arrestert i forbindelse med terrorangrepet. Alle har blitt pågrepet i Barking, øst for London. Pågripelsene skal ha skjedd på flere adresser i Barking.

Politiet viste bilde

En nabo, Damien Pettit, forteller til Sky News at politiet ringte på døra tidligere i dag og viste han et bilde av den antatte gjerningsmannen. Politiet skal ha spurt om Pettit hadde sett vedkommende. Naboen sier til Sky News at han har sett mannen på bildet i nabolaget før.

Ifølge Damien Pettit var mannen en godt likt person som hadde små barn. Den antatte gjerningsmannen skal ha bodd i blokka i tre år. Pettit sier også at mannen skal ha jobbet for et transportselskap, at han var integrert i samfunnet og at han skal ha hjulpet hjemløse.

- Hvis det er ham, er det ikke personen jeg kjenner, sier Pettit.

- Sjokkerende

LIVREDDE: I videoen hører du flere skudd bli avfyrt, før mennesker begynner å løpe for livet. Amatørvideoen er filmet fra en leilighet i nærheten av Borough Market da politiet skal ha aksjonert. Video: AP Les mer her: http://www.dagbladet.no/nyheter/67655496 Vis mer

De tre gjerningsmennene bak angrepet ved London Brigde i går kveld, ble alle skutt og drept av politiet.

Sju personer ble drept da en varebil kjørte inn i en folkemengde på London Brigde seint lørdag kveld, før gjerningsmennene like etterpå begynte å angripe tilfeldige personer på gata med kniv.

En annen nabo av den antatte gjerningsmannen sier hun er i sjokk.

- Det er sjokkerende. Alle her har barn og jobb. Jeg trodde aldri noen her hadde en slik type mentalitet for å gjøre noe slikt. Jeg så ham omtrent hver kveld. Han hadde kone og barn, sier en nabo til The Guardian.

Saken oppdateres