Politiet har beslaglagt datautstyr, dokumenter og penger i Sharif-saken

Den pågrepne «Dekkongen» sitter i avhør for andre dag på rad.

«DEKKONGEN»: Tasawer «Tommy» Sharif (39) slo seg opp på salg av billige dekk, men geskjeften har de seinere åra gått trått. Nå er han siktet for å ha tappet konkursboene sine for penger. Foto: Agnete Brun / Dagbladet
«DEKKONGEN»: Tasawer «Tommy» Sharif (39) slo seg opp på salg av billige dekk, men geskjeften har de seinere åra gått trått. Nå er han siktet for å ha tappet konkursboene sine for penger. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Romerike politidistrikt har i ettermiddag sendt ut en pressemelding i forbindelse med pågripelsen av Tommy Sharif (39) og ransakingen på fire forskjellige steder på Romerike og i Oslo.

- Det er tatt beslag i dokumenter, datautstyr og penger. Politiet vil de nærmeste dagene jobbe sammen med skatteetaten med å få oversikt over beslaget, skriver politiadvokat Charlotte Benneche i meldingen.

Hun opplyser at politiet har mottatt flere tips fra publikum i kjølvannet av pågripelsen.

Tilbakeholden Overfor Dagbladet er Benneche svært tilbakeholden med å utdype sakens detaljer. Dette gjelder bl.a. størrelsen på kontantbeløpet, hva som ligger lagret på datautstyret, og hvor de ulike beslagene ble gjort.

- Det er av hensyn til etterforskningen, som er på et tidlig stadium, sier politiadvokaten.

Benneche vil ikke karakterisere Sharif-saken spesielt, men sier på generelt grunnlag at Romerike politidistrikt ser alvorlig på økonomisk kriminalitet og unndragelser.

Så langt har ikke politiet tatt stilling til om de skal begjære Sharif og lillebroren (32), som også er pågrepet i saken, fengslet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer