Politiet: Har fått flere tips etter væpnet kioskran

- Ikke funnet noen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet opplyser at de har fått flere gode tips i forbindelse med at en ansatt i en Narvesen-kiosk på Bergkrystallen ble truet med kniv, teipet fast og ranet søndag kveld.

 - Vi har søkt i området etter aktuelle gjerningspersoner, men har ikke funnet noen, opplyste Oslo politidistrikt på Twitter kort tid etter klokken 23 søndag kveld.

Politiet hadde da avsluttet søket, men opplyste at de hadde fått flere gode tips å jobbe med.

Meldingen om ranet kom inn til politiet klokken 21.37 søndag kveld. Da hadde den unge butikkmedarbeideren greid å komme seg løs etter at ranerne hadde teipet ham fast.

- Den ansatte skulle stenge kiosken da to stykker kommer løpende inn, truer ham med kniv, binder ham fast, får med seg penger og løper fra stedet, sa operasjonsleder Sven Martin Ege i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet var ved 22-tiden søndag kveld på stedet med hundepatruljer og med bistand til den ansatte som bar preg av å ha vært utsatt for en traumatisk hendelse. Også politihelikopteret var tilkalt til området.

- Det er lite å gå på fra gjerningsstedet. Vi er interessert i å komme i kontakt med beboere i området som kan ha opplysninger eller observasjoner i saken, sa Ege.

(NTB)