Politiet har fått inn flere tips om mistenkelige biler

Politiet jobber fortløpende med å følge opp tips fra publikum

SISTE SPOR: Her er et bilde tatt over barnehagen der de siste sporene av den savnede 16-åringen ble funnet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SISTE SPOR: Her er et bilde tatt over barnehagen der de siste sporene av den savnede 16-åringen ble funnet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 02800. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Det er nå snart tre døgn siden foreldrene til Sigrid slo alarm, da hun ikke hadde kommet hjem til avtalt tid etter å ha vært på besøk hos en venninne.

Politiet forteller at de har fått inn mange tips fra publikum, men ingen som har ført til noe gjennombrudd i saken ennå.

- Folk ringer inn alt fra observasjoner om mistenkelige biler, mistenkelige personer, gjenstander og tips på hvor de mener at man kan finne noen. Vi vurderer dem fortløpende, og prøver å sjekke ut og følge opp det vi får inn, sier innsatsleder Torgeir Brenden.

Han forteller at folk også har levert inn gjenstander til politiet, men etter det han kjenner til er det kun den ene sokken som er levert inn til analyse.

- Det er et sterkt og godt engasjement rundt saken, og det setter vi pris på, sier Brenden.

Etterlyser bilfører Politiet ber føreren av en bil som ble observert ved Østensjø barnehage i Låveveien cirka klokka 00.15 natt til søndag om å melde seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer