DREPT: Tina Jørgensen.
DREPT: Tina Jørgensen. Vis mer

Politiet har fått nytt lydopptak i Tina-saken

- Hittil ukjent lydopptak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Politiet har fått et nytt lydopptak i Tina-saken, opplyser politiet i Rogaland overfor NTB.

Ifølge TV2 er det et hittil ukjent lydopptak i Tina Jørgensen-saken, som i dag ble overlevert politiet.
 
- Vi kan bekrefte at vi har mottatt et lydopptak som ble levert inn ved lensmannskontoret i Lyngdal i dag. Dette er på vei til Stavanger, sier etterforskningsleder i Rogaland politidistrikt Bjørn Kåre Dahl til TV2.
 
Alle de fire mennene som er siktet i den 15 år gamle drapssaken, ble brått løslatt  før fengslingstida gikk ut, ifølge politiet på grunn av at det ikke lenger foreligger fare for bevisforspillelse.

Siktelsene mot de fire mennene blir imidlertid opprettholdt, og etterforskningen fortsetter.

Forsvareren til den første siktede i saken, som skal ha betrodd seg til en tipser i saken, ønsker ikke å kommentere de nye opplysningene.

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, sier advokat Odd Rune Torstrup til Dagbladet.

Dagbladet har også vært i kontakt med Olav Sylte, som forsvarer mannen som ble pågrepet som nummer fire i saken:

- Der er svært forunderlig at politiet velger å gå ut med dette på en fredag kveld og at de informerer mediene om nye bevis før de informerer forsvarerne, sier Sylte til Dagbladet.

t hittil ukjent lydopptak i Tina Jørgensen-saken ble i dag overlevert politiet.Det bekrefter etterforskningsledelsen i Stavanger overfor TV 2 fredag kveld.  NYE LYDOPPTAK: Etterforskningsleder Bjørn Kåre Dahl i Rogaland politidistrikt bekrefter at det har blitt levert inn nye lydopptak i Tina-saken. FOTO: TV 2 / TV 2 Én av de siktede snakker  På opptaket snakker en av de siktede om drapet og detaljer rundt det.Etterforskningsleder Bjørn Kåre Dahl og et titalls etterforskere arbeider fortsatt på høygir
med å løse mysteriet rundt drapet på Tina Jørgensen i Stavanger i 2000.— Vi kan bekrefte at vi har mottatt et lydopptak som ble levert inn ved lensmannskontoret i Lyngdal i dag. Dette er på vei til Stavanger, sier etterforskningsleder i Rogaland politidistrikt Bjørn Kåre

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer