Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet har fått tips

Politiet fikk natt til i dag inn flere tips i forbindelse med forsvinningen til 20 år gamle Tina Jørgensen fra Stavanger. Politiet etterforsker saken som en kriminalsak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har fått inn fire-fem tips i saken. De sjekkes ut torsdag, sier operasjonsleder Kjell Arne Slethei i Stavanger politidistrikt til NTB.

Letemannskaper søkte i går i flere timer i havnebassenget i Stavanger uten å finne spor etter den savnede Tina Jørgensen.

Dykkere fra brannvesenet har lett i området fra Vågen til Grasholmen hvor den 20 år gamle jenta har sin bolig. Politiet søkte ikke etter henne natt til i dag.

- Det er ikke hensiktsmessig å søke om natten. Etter morgenmøtet i dag blir det klart hva som skal gjøres videre, sier Slethei.

Politiet ønsker å komme i kontakt med en mann i 20-30-åra som kan ha sett Jørgensen og som var ved Bybrua i 3-tiden natt til søndag.

- Det er større sannsynlighet for at det har tilstøtt jenta noe kriminelt enn at det ikke har det. Særlig siden det har gått så lang tid, sa lederen for den taktiske delen av etterforskningen, spesialmedarbeider Jan-Atle Larsen i Stavanger politidistrikt til NTB.

Familien til den savnede 20-åringen har engasjert privatetterforsker Roald Berntsen for at han skal bidra i letearbeidet.

(NTB)