TRE SKUTT:  Tre personer ble skutt og skadet da en mann begynte å skyte i folkemengden på Karl Johan natt til lørdag. Nå mener politiet å ha sikret seg fornavnet på mannen som skjøt. Foto: ROGERIO SNARLI
TRE SKUTT: Tre personer ble skutt og skadet da en mann begynte å skyte i folkemengden på Karl Johan natt til lørdag. Nå mener politiet å ha sikret seg fornavnet på mannen som skjøt. Foto: ROGERIO SNARLIVis mer

Politiet har fornavnet

Vitner har gitt politiet navnet på mannen som skjøt tre personer på Karl Johan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alt tyder på at det bare er et spørsmål om tid før kriminalpolitiet finner afrikaneren som skjøt ned og skadet tre personer på Karl Johans gate natt til lørdag.

  - Flere tipsere har gitt opplysninger som knytter gjerningsmannen opp mot et bestemt miljø. Vi har også mottatt tips på den etterlystes fornavn, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby til Dagbladet.

Politiet har nå fått bilder fra tre forskjellige fotografer som oppholdt seg utestedet Rå natt til lørdag. I dag vil kriminaletterforskerne innhente overvåkingsbilder fra forskjellige forretninger på Karl Johan.

- Vi har godt håp om å pågripe gjerningsmannen. Men det er ikke riktig at vi kjenner identiteten hans, sier politiadvokat Kraby.

Politiet understreket i går kveld at de som ble skutt ikke tilhører noe spesielt miljø.

- En av de tre som ble skutt skal ha vært i en bagatellmessig krangel med den etterlyste afrikaneren, sier Kraby