Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet har funnet Jessica (9)

En 46 år gammel sexforbryter har innrømmet å ha drept Jessica. Nå har politiet funnet liket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Jessica Marie Lunsford (9) ble sist sett 23. februar, da bestemoren la henne Homosassa Springs, Florida. Morgenen etter var hun borte.

Etterforskerne har hatt en tøff jobb, ettersom det ikke lå igjen noen spor i huset. Det var heller ingenting som tydet på innbrudd, men frontdøra var ulåst den natta.

Politiet begynte derfor å sjekke dømte sex-forbryterne, på jakt etter den eller de som kunne ha bortført Jessica. Da de begynte undersøkelsene rundt John «Johnny» Evander Couey - som har et langt rulleblad - fikk de napp.

Løgndetektortest

I går innrømmet 46-åringen at han kidnappet og drepte den ni år gamle jenta. Dette skjedde under et avhør med en løgndetektortest, foretatt av FBI.

- Da den var ferdig sa han: «Du trenger ikke fortelle meg resultatet, jeg vet hva det vil si.», sier sheriff Jeff Dawsy til CNN.

Couey beklaget deretter at han hadde kastet bort tida til etterforskerne, og innrømmet at han drepte Jessica med en kniv.

- Jeg har mannen min. Dette er nå en alvorlig kriminalsak, sier sheriffen.

FANT LIKET: Politiet mener de har funnet en drapsmann, og natt til lørdag (lokal tid) fant de også Jessica. Foto: EPA
FANT LIKET: Politiet mener de har funnet en drapsmann, og natt til lørdag (lokal tid) fant de også Jessica. Foto: EPA Vis mer

- Han skal betale

46-åringen skal ha gitt politiet informasjon om hvor liket kan finnes og politiet jobbet derfor utover natta (lokal tid) for å finne henne.

I 3-4-tida fant de et funn som de tror er Jessica. Hun ble funnet like ved huset til søsteren av drapsmannen, som ligger like ved hjemmet til jentas familie.

- Han er et avskum, og han fortjener dødsstraff, sier sheriff Dawsy.

Han har gitt svært følelsesladde kommentarer til pressen under etterforskningen. Også familien til jenta ønsker at drapsmannen skal straffes hardt.

- Han skal betale, han skal betale for å ha skadet disse barna og min datter. Han skal betale. Han fortjener det som nå møter ham, sier Jessicas mamma, Angela Bryant.

DREPT: Jessica ble bare ni år gammel. Her et bilde fra julaften i fjor.
FØLGER MED: Mange samlet seg for å følge politiets leting. Andrew Driggers ber for Jessica og familien hennes.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!