Anne-Elisabeth Hagen

Politiet har funnet strips hjemme hos Anne-Elisabeth Hagen

Politiet bekrefter at de har funnet plaststrips inne i boligen til Anne-Elisabeth Hagen.

UNDERSØKER: Politiet undersøker om plaststrips som ble funnet inne i boligen til Anne-Elisabeth Hagen på Lørenskog kan ha blitt brukt under en bortføring. Foto: Politiet
UNDERSØKER: Politiet undersøker om plaststrips som ble funnet inne i boligen til Anne-Elisabeth Hagen på Lørenskog kan ha blitt brukt under en bortføring. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det melder NRK, som skriver at det ble funnet låsbare plastbånd - såkalte strips - inne i boligen etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31. oktober i fjor.

- Jeg kan bekrefte NRKs opplysninger om at det ble funnet strips på åstedet. Jeg kan også bekrefte at det på åstedet ble funnet personlige eiendeler til Anne-Elisabeth Hagen, sier politiinspektør Tommy Brøske til rikskringkasteren.

- På det sentrale åstedet

Brøske kommenterer ikke de personlige eiendelene over kanalen, utover å si at de er relevante, «ettersom at de er funnet på et sted i huset som er sentralt for det som har skjedd».

- De personlige eiendelene ligger på det sentrale åstedet, og det gjør det også interessant for politiet å se det i sammenheng med at hun fortsatt er forsvunnet, sier Brøske videre.

Politiinspektøren sier til NRK at politiets undersøkelser tyder på at stripsen kan ha blitt solgt fra kjeden Biltema.

Han forteller videre at stripsen ble funnet på det politiet karakteriserer som det sentrale åstedet.

- Ingen tvil

Hva som skjedde i det mørkebrune og hvite huset i Sloraveien på Fjellhamar den 31. oktober i fjor, er fortsatt i stor grad ukjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer