OPPKLART: Kvinnen som ringte på flere dørklokker i Houston natt til lørdag, skal være identifisert av politiet. Video: CNN Vis mer Vis mer

Politiet har identifisert den mystiske kvinnen. Nå er kjæresten funnet død

Ble fanget opp av overvåkingskameraene.

Natt til 24. august vandret kvinnen rundt i et nabolag i Montgomery, Texas. Hun ringte på minst fem dørklokker, og var bare ikledd T-skjorte. Dette bekymret flere naboer, og politiet ble raskt koblet på saken.

Nå har politiet identifisert kvinnen. Hun er 32 år gammel, men fordi hun har vært utsatt for vold i hjemmet, velger de å ikke gå ut med navn.

Ifølge sheriffkontoret i Montgomery-regionen er kvinnen nå med familien sin.

Ifølge CNN skal kvinnen ha vandret barbeint rundt og vært innom minst fem hus i nabolaget Sunrise Ranch natt til 24. august. Flere av områdets beboere fikk det med seg, noe som førte til at politiet begynte å etterforske det de så på som en «mistenkelig» situasjon.

Videoen viser kvinnen rundt klokka 03.20, hvor hun går til inngangsdøra til et hus og ringer på. Hun har på seg ei T-skjorte, og det ser ut som noe henger rundt det høyre håndleddet hennes.

Onsdag fant politiet også kvinnens 49 år gamle kjæreste død, ifølge CBS News. Etter politiets funn å dømme ser det ut som mannen har tatt sitt eget liv. Ifølge politimann Scott Spencer skal mannen ha ringt inn til sheriffkontoret og snakket om at han ønsket å ta livet av seg.

Politiet sier på en pressekonferanse at mannen hadde skrevet et selvmordsbrev som førte til at myndighetene kunne identifisere kvinnen.

Politiet håper å kunne avhøre kvinnen i løpet av kort tid.