Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet har identifisert offeret i Holmestrand-drapet

37 år gamle Anders Kalmo fra Drammen ble drept. Omstendighetene rundt drapet er fortsatt uklart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vestfold-politiet holder fremdeles kortene tett til brystet etter at en mann ble funnet drept i Holmestrand i går morges.

I dag ble den avdøde identifisert som 37 år gamle Anders Kalmo fra Drammen. Pårørende er nå varslet.

Brannvesenet rykket i utgangspunktet ut til en brann i et uthus fredag morgen, men ved 05.45-tida ble politiet varslet om en livløs person veikanten bare 150 meter unna brannen.

På åstedet pågrep politiet en mann i slutten av 20-åra. Han er siktet for drapet, men i avhør i går ettermiddag nektet han all skyld i saken.

- Han er klar på at han ikke har noen som helst befatning med dødsfallet, sa mannens advokat Jon Anders Hasle til Dagbladet i går.

Området ved brannstedet og funnstedet ble i går avsperret for tekniske undersøkelser. Vestfold-politiet har også fått bistand fra Kripos i saken.

Dette området er fortsatt avsperret lørdag, ettersom de tekniske undersøkelsene fortsatt pågår. Men Palm vil ikke gå ut med hvilke funn som er gjort på stedet, ettersom den siktede foreløpig ikke er konfrontert med disse opplysningene.

- En rekke vitneavhør vil foregå utover lørdagen. Hvorvidt dette er folk som har meldt seg i etterkant av politiets utlysning har jeg ikke oversikt over, sier han til Dagbladet.

Blant annet vil politiet snakke med personer som den siktede har oppgitt å hatt kontakt med kvelden i forkant, for å kartlegge handlingsforløpet ytterligere.

Siktede vil bli framstilt for fengsling i Tønsberg tingrett førstkommende mandag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media