Politiet har ikke funnet biologiske spor

Det er nå over ett og et halvt døgn siden Sigrid (16) forsvant.

FORSVUNNET: Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) forsvant fra Østensjø natt til søndag. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet/Privat/NTBScanpix
FORSVUNNET: Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) forsvant fra Østensjø natt til søndag. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet/Privat/NTBScanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) ble meldt savnet på Østensjø i Oslo natt til søndag. Hun hadde vært hos en venninne og var på vei hjem da hun forsvant.

Det var foreldrene som slo alarm da tenåringsjenta ikke kom hjem til avtalt tid.

Flere interessante tips Et hundretalls frivillige søker nå i Maridalen, Tryvann og Grefsenkollen etter jenta. Tidligere i ettermiddag fortalte politiinspektør Hanne Kristin Rohde på en pressekonferanse at politiet hadde fått inn flere interessante tips, og at de søker etter eiendeler og biologiske spor.

- Det er ikke funnet noen biologiske spor, sier politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, Hanne Kristin Rhode, like før klokka 18.

Ett av tipsene til politiet skal involvere biler på stedet, men de skal ikke være så konkrete at politiet kan etterlyse kjøretøy.

I ettermiddag opplyste politiinspektør Hanne Kristin Rohde om at politiet nå ser også på uavklarte voldtektssaker i området i forbindelse med leteaksjonen etter Sigrid.

Men hittil har politiet ikke funnet DNA fra åstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer