Politiet har indikasjoner på hvor siktede kan være

Har opplysninger om hvor den drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) kan befinne seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Konstituert politimester Olav Sørby sier til NTB at de har en viss informasjon om hvor Kristiansen befinner seg, men vil ikke utdype dette noe mer.

- Jeg vil ikke kommentere dette noe ytterligere på det nåværende tidspunkt i etterforskningen, sier Sørby, som også gir samme svar på de fleste andre spørsmål han får om etterforskningen.

Ifølge VG er imidlertid Kristiansen plukket opp av overvåkingskameraer relativt nylig «et sted i Norge». Det gir indikasjoner på at han fortsatt er i live og holder seg skjult, ifølge avisen.

Fengslet kamerat Den 21 år gamle mannen som er siktet for falsk forklaring i forbindelse med Øyer-drapet, ble torsdag varetektsfengslet i fire uker.

Den utpekte hovedsiktede i saken, Kim Andreas Kristiansen (23), var fremdeles ikke pågrepet da fengslingskjennelsen mot 21-åringen ble avsagt i Sør-Gudbrandsdal tingrett torsdag ettermiddag.

23-åringen er siktet for å ha drept sin stefar Bjarte Hansen (58) i Øyer i Oppland i forrige uke.

Fra vitne til mistenkt Det var tekniske funn som ledet politiet til 21-åringen. Han ble først avhørt som vitne og fikk siden status som mistenkt og siktet. Grunnlaget skal blant annet ha vært telefontrafikk mellom ham og Kristiansen. 21-åringen skal ha blitt pågrepet i Bergen hvor han skulle begynne på skole etter sommerferien, ifølge VG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer