Dobbeltdrap i Kristiansand

Politiet har ingen mistenkte etter dobbeltdrapet i Kristiansand

Politiet har avhørt flere personer etter dobbeldrapet i Kristiansand - fortsetter jakt på gjerningsperson for fullt.

DIREKTE: Dobbeltdrapet i Kristiansand. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRISTIANSAND / OSLO (Dagbladet): Politiet har ingen mistenkte etter dobbeltdrapet i Kristiansand i går, der en 14 år gammel gutt og en 48 år gammel kvinne ble knivdrept ved ved Wilds Minne skole i den sentrumsnære bydelen Lund.

Nå klokka 10.30 holder politiet en pressekonferanse med siste nytt om saken. Pressekonferansen er noen minutter utsatt. Se direkte fra pressekonferansen øverst i saken.

Ungdomsskoleeleven Jacob Abdullahi Hassan (14) og en 48 år gammel kvinne ble knivdrept på åstedet. Ingen er så langt siktet for å ha stått bak knivstikkingen.

Det er sjef for Felles kriminalenhet i Agder politidistrikt, Terje Kaddeberg Skaar, som vil opplyse om siste nytt på pressekonferansen.

- Vi mener det er personer som har vært i nærheten av Wilds Minne skole rundt klokka 16.00 i går, som ikke har vært i kontakt med oss. Vi ber de gjøre det, sier Skaar på pressekonferansen.

- Ingen peker seg ut som mistenkt

Agder politidistrikt har jobbet for fullt natt til tirsdag i jakten på en eller flere gjerningspersoner.

- Det jobbes hardt og bredt på flere fronter. Men så langt har vi ingen som peker seg ut som mistenkt i saken. Flere personer har i løpet av mandag kveld og natten vært inne til avhør, men det har så langt ikke ført til gjennombrudd i saken, sier sjef for Felles kriminalenhet i Agder politidistrikt, Terje Kaddeberg Skaar, i en pressemelding.

Politiet er fortsatt svært interessert i tips fra publikum.

- Vi har ikke nøyaktig tidspunkt for når knivstikkingen fant sted, men vi er interessert i opplysninger og vitneobservasjoner rundt Wilds Minne skole i tidsrommet like før og etter klokken 16.00, sier Kaddeberg Skaar.

Kvinne identifisert

Den drepte kvinnen heter Tone Ilebekk (48) og jobbet i Lund barnehage like ved åstedet.

Operasjonssentralen i Kristiansand mottok melding om knivstikkingen mandag klokken 16.10 av AMK. En kvinne og en ung gutt var knivstukket ved Wilds Minne skole i Kristiansand og de ble kjørt til sykehuset i Kristiansand med alvorlige skader.

Klokken 17.46 fikk politiet bekreftet at kvinnen omkom som følge av skadene.

Like etter klokken 18.00 fikk politiet melding om at også gutten døde.

Saken oppdateres