Politiet har innbrakt tre personer etter skyteepisoden

Satt i en bil like ved butikken i Oslo sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet opplyser til Dagbladet at de har innbrakt tre personer i forbindelse med skyteepisoden på Grønland.

- Vi har tatt kontroll på tre personer. De satt i en bil like ved butikken. Og vi mener vi kan koble dem til hendelsen. Derfor vil vi nå snakke med dem, sier operasjonsleder Sven-Martin Ege til Dagbladet. Han opplyser at de innbrakte mennene ikke har fått noen formell status ennå.

Rundt klokka 13.40 i ettermiddag melder politiet på Twitter at de tre personene er sjekket ut av saken. De var imidlertid etterlyst alle tre, utvist fra Schengen og pågripes derfor for overtredelse av utlendingsloven.

Politiet rykket i formiddag ut etter meldinger om smell på Grønland i Oslo. Vitner fortalte Dagbladet at de har sett våpen og hørt skudd.

Oslo-politiet meldte tidligere i dag følgende på Twitter:  «Vi søker en mannsperson som skal ha løpt fra Heimdalsgata iført sort parkas, hvite joggesko, mørke dongeri og grå lue. Tips 02800»

- Håndvåpen - Det var en person som skjøt bortover Heimdalsgata på Grønland. Jeg så ikke hva han skjøt på, men jeg så at han hadde et håndvåpen og hørte tre skudd. Deretter la han på flukt, sier en person som var vitne til hendelsen, til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.