Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet har liste over mistenkte

Politiet har en liste med navn på potensielle gjerningspersoner i forsvinningssaken på Lørenskog.

SPOR: Det er ett år siden Anne Elisabeth Hagen forsvan fra sin bolig på Lørenskog. Politiet virker positive til å finne svar på hva som skjedde med henne. I studio: Marie Røssland, programleder og Audun Hagesal, journalist i Dagbladet. Vis mer

Politiet har jobbet mot konkrete kriminelle miljøer i et forsøk på å få informasjon om forsvinningssaken, melder TV 2.

Torsdag har Anne-Elisabeth Hagen vært sporløst forsvunnet i ett år.

Politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt bekrefter at de har utarbeidet en liste over potensielle gjerningspersoner.

- Det er en ganske vanlig prosedyre i så alvorlige saker, men jeg kan ikke kommentere dette ytterligere, sier Brøske til TV 2.

Han sier videre at politiet jobber kontinuerlig med å sjekke personer ut av saken.

Forsøkt kontakt

Onsdag kunne familiens bistandsadvokat Svein Holden fortelle at familien har gjort flere forsøk på å oppnå kontakt med den antatte motparten i 69-åringens mystiske forsvinning.

Seinest denne måneden sendte familien en henvendelse til de som hevder å holde Anne-Elisabeth Hagen skjult. Svaret har så langt ikke kommet.

Sist den antatte motparten ga lyd fra seg var 8. juli i år. Det skjedde helt uten forvarsel etter lengre tids stillhet, og var det foreløpig siste familien hørte.

FORSVINNINGSSAKEN: Politiinspektør Tommy Brøske innrømmer at forsvinningssaken i Lørenskog har vært krevende, men har fremdeles tro på at politiet kan komme til bunns i mysteriet. Reporter: Audun Hageskal. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Bilder gikk tapt

Dagbladet har tidligere omtalt hvordan overvåkingsbilder av gjerningspersonene kan ha forsvunnet før politiet fikk tak i dem.

- Vi ble kjent med tidspunktene for kjøp så seint at overvåkningsbilder fra kjøpestedene var borte innen den tid, har Brøske uttalt.

Blant sporene politiet har er en Sprox-sko, strips, papir og konvolutt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media