Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet har løslatt drapssiktet mor og hennes sønn i Kristiansand

Ukjent om siktelsene mot dem opprettholdes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har løslatt de to personene som ble siktet etter drapet på Hånes i Kristiansand, etter det Fædrelandsvennen kjenner til. Det er foreløpig ukjent om siktelsene mot dem opprettholdes.

-Politiet har jobbet intenst med saken gjennom helgen, og med den informasjonen vi sitter med nå, kan vi si at mistankegrunnlaget mot de siktede er minsket, sier påtaleleder Terje K. Skaar i Agder politidistrikt, ifølge NTB.

Mannens kone og sønn ble pågrepet og siktet etter at han ble funnet død i sin bolig fredag kveld. Skaar sier politiet vurderer fortløpende om siktelsene mot de to skal opprettholdes.

- Basert på informasjonen vi har innhentet de siste to døgnene og som blir analysert, har vi interessante spor å følge, uten at vi har andre mistenkte i saken, sier Skaar. Påtalelederen understreker at det ikke er noen tvil om at det dreier seg om et drap.

Politiet iverksatte full drapsetterforskning etter at en person ble funnet død i en leilighet i bydelen Hånes fredag forrige uke.

Mannens kone og sønn som ble i helgen siktet for å ha drept ham. Begge to har i helga blitt avhørt.

Mannen som ble funnet drept i en leilighet i bydelen Hånes, er i 60-åra og av iransk opprinnelse. Agder-politiets påtaleleder Terje Kaddeberg Skaar sa på en pressekonferanse på lørdag at avdøde er norsk statsborger og at han har bodd sammen med familien i Norge i mange år.