Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Politiet har mye å lære

Curt A. Lier som leder Norsk Juristforbund, slår fast at norsk politiet har mye å lære.

 - VIKTIG RAPPORT:  Politiinspektør og leder av Norsk Juristforbund, Curt A. Lier, mener rapporten fra 22. julikommisjonen er viktig og at norsk politi har mye å lære. Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET
- VIKTIG RAPPORT: Politiinspektør og leder av Norsk Juristforbund, Curt A. Lier, mener rapporten fra 22. julikommisjonen er viktig og at norsk politi har mye å lære. Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Curt A. Lier er leder av Norsk Juristforbund som organiserer politijuristene i Norge. Liers umiddelbare kommentar, som leder av Norsk Juristforbund, etter å ha hørt noe av kritikken fra 22. julikommisjonen er:

- Det er åpenbart at dette er en viktig rapport som norsk politi har mye å lære av.

Lier understreker at han ikke har fått lest hele rapporten, men hans førsteinntrykk er at rapporten er grundig og viktig for norsk politi.

- Rapporten peker på en rekke svakheter og forbedringspunkter for politiet. Rapporten er viktig for hele beredskapen i Norge, sier Curt A. Lier.

- Nå skal jeg få lest hele rapporten. Men mitt førsteinntrykket er at dette er svært viktig, og at norsk politi nå må gå grundig gjennom hele rapporten, sier Curt A. Lier til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media