Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet har ny rundspørring i området rundt barnehagen på Østensjø

Om lag 30 sivilkledde politifolk ble satt av fra sivile biler ved barnehagehagen der mobiltelefonen til Sigrid ble funnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Poliet i Oslo satte ved 17-tiden i ettermiddag i gang en stor aksjon i nærområdet der den savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant for snart tre uker siden.

Om lag 30 sivilkledde politifolk ble satt av fra sivile biler ved barnehagen der mobiltelefonen til Sigrid ble funnet.

- Vi skal gjennomføre en større rundspørring i området, bekrefter politietterorsker Mette Ribe i Oslo politidistrikt overfor Dagbladet på stedet.

Tar bilder av biler Politifolk i sivil går fra hus til hus, ifølge Dagbladets reporter på stedet blir politiet værende lenge ved boliger der de får kontakt med folk.

RUNDSPØRRING: Om lag 30 sivilkledde politimenn ble satt av like ved Østensjø-Kanvas barnehage. Foto: Harald Klungtveit / Dagbladet
Foto: Harald Klungtveit / Dagbladet
Foto: Harald Klungtveit / Dagbladet

Politiet tar også bilder av alle biler som står parkert i oppkjørselene i nærområdet rundt barnehagen.

Det er nå snart tre uker siden Sigrid forsvant da hun var på vei hjem fra en venninne i Østensjø-området natt til 5. august.

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde opplyser til Dagbladet at det ikke er noe nytt i saken, og at rundspørringen er ren rutine.

SAVNET:
Arkivbilde av den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag 5. august.
Foto: Privat / NTB scanpix
SAVNET: Arkivbilde av den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag 5. august. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer

- Politiet er i dag i gang med en omfattende rundspørring i Sigrid-saken for å forsikre oss om at vi får/har snakket med alle. Det ble også gjennomført en rundspørring på et  tidlig tidspunkt i saken, skriver politiet i en pressemelding.

Barnehagen Da hun ikke kom hjem til avtalt tid, klokka 00.30, og foreldrene ikke fikk tak i henne på mobiltelefon, gikk Sigrids pappa ut for å lete etter henne.

Rundt en time senere fant to forbipasserende gutter en av Sigrids sko og hennes sokk på fortauet ved Østensjø-Kanvas barnehage, og de hørte hennes mobiltelefon ringe innenfor gjerdet.

Siden da har hun vært nærmest sporløst forsvunnet, og politiet jobber med full styrke for å finne 16-åringen, og få svar på hva som skjedde natt til søndag 5. august.

Politiet har brukt store ressurser på å kartlegge alle bevegelser i området. Et av sporene som de har funnet etter Sigrid er en SMS som ble sendt fra hennes mobiltelefon klokka 00.13, like ved Goblia t-banestasjon.

SMS: Ifølge registrene ble det sendt en SMS fra Sigrids mobiltelefon ved denne t-banestasjonen rundt klokka 00:13 natt til søndag 5. august.Foto: John T. Pederssen / Dagbladet
SMS: Ifølge registrene ble det sendt en SMS fra Sigrids mobiltelefon ved denne t-banestasjonen rundt klokka 00:13 natt til søndag 5. august.Foto: John T. Pederssen / Dagbladet Vis mer

Stasjonen ligger litt over halvveis fra Sigrids venninne til huset der familien Giskegjerde Schjetne bor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media