FORSVUNNET: 17 år gamle Emilie forsvant på vei til sitt hjem i danske Korsør natt til søndag. Foto: Privat
FORSVUNNET: 17 år gamle Emilie forsvant på vei til sitt hjem i danske Korsør natt til søndag. Foto: PrivatVis mer

Politiet har prøvd alt i Emilie-saken. Nå går de fra dør til dør

Jente (17) forsvant fra den danske byen Korsør søndag natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til forrige søndag kom ikke Emilie Meng (17) hjem etter å ha sagt farvel til venninnene sine på Korsør stasjon i Slagelse.

Det er nå en uke siden, men det siste sporet av henne er fortsatt overvåkningsvideoen hvor man kan se at hun forlater stasjonen samme natt.

Dette på tross av iherdig saumfaring av området rundt stasjonen og et vann i nærheten av tettstedet.

Håper på ny informasjon

I dag skriver Ekstrabladet at politiet gikk fra dør til dør.

Håpet deres er å få tak i noen som ikke har vært i kontakt med etterforskerne tidligere, men som likevel har relevante opplysninger.

- Vi håper på å treffe folk som ikke har vært hjemme denne uka, eller andre som har kunnskap som de selv ikke oppfatter som interessant, men som likevel er nyttig for etterforskningen, sier Marianne Rod ved Sydsjælland og Lolland-Falsters politi.

Står på bar bakke

Rod sier at de også tidligere i etterforskningen har operert på denne måten.

- Ettersøkningen har så langt ikke gitt noe resultat. Politiet har ikke gitt opp håpet om å finne jenta i live, men etterforskningsleder Marianne Roed forteller at det svinner.

– Det er klart at sjansene for å finne Emilie svinner ettersom tiden går. Det må vi dessverre si, sier hun til nyhetsbyrået Ritzau.

Tidligere fortalte de Dagbladet at Meng kunne ha reist til København, eller en annen større by.

Dette har siden blitt motbevist av overvåkningsvideoen der hun forlater stasjonen uten å komme tilbake.

Frykter det verste

Også politiets opplysninger om at Facebook-kontoen til Meng var aktiv i etterkant av forsvinningen, har senere blitt avvist av politiet selv.

- Vi ønsker ikke å kommentere det. Det eneste vi vet er at hun gikk av et tog, forlot venninnene sine, og så forsvant, sa Kurt G. Nielsen til Dagbladet tirsdag.

Familien selv frykter det verste.

- Jeg tror dessverre at det har hendt noe. Hun har nok møtt en person som har gjort noe mot henne. Jeg tror ikke at hun har stukket av. Det er ikke likt henne, sa hennes fetter, Silas Witzner, torsdag, ifølge Berlingske Tidende.