Politiet har sikret seg overvåkningvideo i området hvor overfallet skjedde

Politimannen som ble brutalt slått ned fikk fem brudd i ansiktet, brudd i kjeven og i hodeskallen. Tilstanden er stabil.

SLÅTT I BAKKEN: Politimannen falt i bakken og den andre gjerningsmannen sparket han i ansiktet. Her har flere politimenn kommet til stedet. Foto: Vidar Bakken / dittoslo.no
SLÅTT I BAKKEN: Politimannen falt i bakken og den andre gjerningsmannen sparket han i ansiktet. Her har flere politimenn kommet til stedet. Foto: Vidar Bakken / dittoslo.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet har sikret seg flere overvåkningsvideoer i området rundt utestedet Trafalgar i Hegdehaugsveien i Oslo hvor en politimann i 30-åra natt til søndag ble brutalt slått ned og sparket i hodet mens han lå nede. Det bekrefter politioverbetjent Harald Bøhler i seksjon for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt. Han vil ikke kommentere hva som har kommet frem i overvåkningsvideoene.

Er operert Politimannen var kledd i sivilt da hendelsen skjedde. Han hadde akkurat satt håndjern på en person som skal ha vært involvert i en slåsskamp da han fikk et slag mot hodet som trolig kom bakfra, før han ble sparket mens han lå i bakken.

- Politimannen er operert og tilstanden er stabil. Han er fortsatt innlagt på sykehus. På grunn av hans tilstand har vi ennå ikke forsøkt å avhøre ham, men håper at vi kan gjøre dette snarlig, sier Bøhler.

Mandag ble en 26-åring pågrepet siktet for vold mot en offentlig tjenestemann. Han ble framstilt for varetektsfengsling i rettsmøtet som startet klokken 13 i dag.

- Vi ønsker ikke å si noe om 26-åringens konkrete rolle ut over at han har medvirket til volden, sier Bøhler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer