KAOS: Bildet er tatt etter at to bomber eksploderte under et maratonløp i Boston på mandag. Tre personer ble drept og rundt 180 er skadd. Foto: STUART CAHILL / THE BOSTON HERALD / EPA
KAOS: Bildet er tatt etter at to bomber eksploderte under et maratonløp i Boston på mandag. Tre personer ble drept og rundt 180 er skadd. Foto: STUART CAHILL / THE BOSTON HERALD / EPAVis mer

Politiet har to mistenkte etter maratonbombene

Ingen er foreløpig pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nå har politiet identifisert to menn ved hjelp av videoopptak som har status som mistenkte bak bombeeksplosjonen i Boston.

I går ble det meldt om feilaktig pågripelse. Det startet da CNN siterte to påstått uavhengige kilder på at én mann var tatt, etter å ha blitt identifisert på to videoopptak fra åstedet.

Rundt 180 personer er skadd og tre er drept som følge av to bomber under maratonløpet i Boston. Politiet har gått gjennom videoopptak fra området.

Gjennombrudd Ifølge Washington Post har politiet rettet interesse mot den ene mannen som la fra seg en stor ryggsekk i området nær mållinjen. Ifølge CNN skal det dreie seg om en svart nylonsekk eller nylonbag.

Dette har skapt et håp for et gjennombrudd i saken, men etterforskerne har ikke identifisert navnet til de to mistenkte.

Ingen er foreløpig blitt pågrepet av politiet.

Bildene av de to mistenkte er ennå ikke blitt offentliggjort av politiet, på grunn av frykt for at det kan skade etterforskningen.

BOMBE: Bildet viser et lokk eller en del av det som kan være en trykkiker, samt et sort stoff. Politiet mener at bombene har vært gjemt i sorte eller mørke bager. Foto: REUTERS
BOMBE: Bildet viser et lokk eller en del av det som kan være en trykkiker, samt et sort stoff. Politiet mener at bombene har vært gjemt i sorte eller mørke bager. Foto: REUTERS Vis mer