SIKRET BILDER: Politiet har sikret seg video av ranet av pengetransporten i Skedsmo natt til mandag. Foto: Are L. Svendsen
Sendt fra Are Svendsen
Mottatt fra epost: 10.10.2011
SIKRET BILDER: Politiet har sikret seg video av ranet av pengetransporten i Skedsmo natt til mandag. Foto: Are L. Svendsen Sendt fra Are Svendsen Mottatt fra epost: 10.10.2011Vis mer

Politiet har video av pengetransport-ranet

Fortsatt er ingen pågrepet eller mistenkt for ranet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har sikret seg videoopptak som viser ranet av pengetransporten ved Skedsmo senter natt til mandag. Fortsatt er ingen pågrepet eller mistenkt for ranet.

 - Vi har sikret oss overvåkingsvideo fra selve ranet. Vi jobber også med å sikre oss video fra området rundt, med tanke på å finne fluktruten, men dessverre vet vi fortsatt ikke hvilken retning de har kjørt, sier politiadvokat Eivind Kluge i Romerike politidistrikt til NTB.

Noe tid før varslet Ranet skjedde ved en minibank tilhørende DnB NOR.

De to vekterne som hadde ansvaret for pengetransporten, var på vei tilbake fra minibanken etter å ha fylt den opp med penger da ranerne slo til. Det tok ifølge politiet «noe tid» før vekterne varslet politiet klokken 3.45.

- Det har ikke skjedd så mye nytt. Vi jobber fortsatt med sikring av spor rundt stedet der ranet skjedde, sier Kluge.

Ukjent beløp Hvor mye penger ranerne fikk med seg, er fortsatt ikke kjent. Men dette er en type pengetransport hvor vekterne både fyller på minibanker og tømmer nattsafer. Derfor er det alltid penger i bilen.

- Hvor mye penger det dreier seg om er noe de ikke vet selv. Politiet jobber nå med å gå gjennom bilen sammen med NOKAS for å få dette klarlagt, sier Kluge.

NTB