GLATT I SVINGEN: Det gikk litt for i svingene da politiet i Hedmark rykket ut til en ulykke på riksvei 3 tidligere i dag. Foto: Ivar Thoresen / Alvdal midt i væla
GLATT I SVINGEN: Det gikk litt for i svingene da politiet i Hedmark rykket ut til en ulykke på riksvei 3 tidligere i dag. Foto: Ivar Thoresen / Alvdal midt i vælaVis mer

Politiet havnet i grøfta på vei til bilulykke

- Det gikk vel kanskje litt for fort for seg i svingen der.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et vogntog og en personbil, som begge var på vei sørover, kolliderte på riksvei 3 ved Alvdal i 15.30-tida i dag. Ambulanse og politit var raskt på stedet, men den glatte veien skulle vise seg å skape problemer for flere enn de to ulykkesbilene.

En av politibilene fra Hedmark politidistrikt som kom kjørende fra Folldal klarte rett og slett ikke å stoppe i Steinmokrysset på grunn av den glatte veien. Føreren mistet kontroll over bilen og havnet i grøfta på motsatt side.

- Det gikk vel kanskje litt for fort for seg akkurat i svingen der, sier Vidar Pedersen, operasjonsleder i Hedmark politidistrikt, til Dagbladet.

Traff skilt i grøfta Han forteller at politibilen traff et veiskilt som stod i grøfta og fikk skader bak. Den ene politimannen i bilen slapp unna med skrekken. Pedersen satt ikke selv i bilen.

- Nei. Jeg sitter ikke på med sånne tullinger, vet du, sier Pedersen og ler.

Han forteller at det har vært meget glatt på riksveien i hele dag. Ingen av de fire personene som var involvert i trafikkulykken er alvorlig skadet. Ulykken skjedde da vogntoget kjørte inn i personbilen bakfra.

I personbilen satt det en familie på tre som alle ble kjørt til sykehus for en sjekk.

- Det er snakk om små skader. Det yngste familiemedlemmet, en jente på tre år, slapp helt uskadd fra hendelsen, sier Pedersen.